Lányok a konyhában: Szűz

Végtelenül kedves párbeszéd anya és lánya között a konyhában, mert hát nem lehet elég korán kezdeni.

 A szűz egyébként az az olaj, melyet az olajbogyóból kizárólag mechanikus-préseléses eljárással nyertek ki. Jó ez jó, de még jobb, ha extra szűz terméket keresünk: a bogyót 24 órával a leszedés után préselik, miután rendesen megtisztították. Csomagoláskor vegyi anyagot, hőkezelést nem alkalmaznak, ahogy nem adnak hozzá tartósítószert, vagy egyéb meglepetést. Lenke néni emlékére ez a főzős videó megvolt már?


Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr462871775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.