Papok városa

Amíg kivonultunk Thüringiába Prágán át, ideiglenesen felfüggesztettük a borivást, s csakis válogatott sertermékekkel üdítettük magunkat.

Aminek eredményét nem is részletezném, viszont azt megerősíthetjük, hogy a cseheknél tényleg más a Kozel íze, aztán a tévhittel ellentétben a cseheknek igenis a pilseni típusú sörök a nyerők, nem pedig a barnák és sötétek, ahogy a szerzetesek szeretik (kac). A legjobb viszont, hogy a sör sokszor olcsóbb, mint a kóla, és ha külön nem jelezzük, a legtöbb helyen automatikusan újratöltik a korsónkat. Az emberek minden további nélkül leugranak a legközelebbi krimóba egy teáskannával/vázával/petpalackkal/kancsóval a kezükben, hogy néhány liter csapoltat vigyenek haza estére. Hát nem szép?

(A kép honnan máshonnan, mint tőlük van.)


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr873022903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása