Töltött tintahal

A magyar vagy mindent kiránt, vagy bármit megtud tölteni. Aha. Szkampival töltött tintahal, fincsi mi?


Terjesztem Facsén
whollosi 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr693223658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2011.09.14. 11:19:20

"fincsi mi?"
Erre csak te tudod a valaszt!
Mint fanatikus tintahal rajongo, azt mondom, hogy a szkampi is baromi finom, es a szkampival toltott tintahal olyan lehet, mint egy vadvizi lazaccal (kaviarral/teknoccel/arannyal...) toltott malac.
Biztosan finom, de minek kombinalni ket ilyen kivalo alapanyagot, melyek ize nem is igazan harmonizal az en agyamba?
Lehet, hogy nem is az alapanyaggal van a baj? :o)))

whollosi · http://www.gasztroszex.blog.hu 2011.09.15. 08:52:06

@Attilajukkaja: nem foglak győzködni, egyértelműen túlkapás, de tényleg jó!

Attilajukkaja 2011.09.15. 09:33:56

@whollosi:
Akkor maris meggyoztel, mert az a lenyeg, hogy jo legyen!