A kaják keresztútján

A múltkor írtunk a hbo által szervezett gasztropromóról, amivel a westeros-i hétköznapokat akarták közelebb hozni a rajongókhoz, most meg itt van ez a blog, ami kifejezettel a hét királyság receptjeire szakosodott.

Fogadó a királyi úton. A keresztúton, ahol Észak, Dél, Királyvár, Dorn és a Keskeny tengeren túli ételek receptjei találkoznak, ahol mindent elkészítenek. Némi angoltudásra lesz szükség az oldal megértéséhez, de érdemes nekifeküdni akár egy szótárral, mert egész jól le vannak jegyezve a receptek.

Csak most jut eszünkbe, hogy mennyire ütős volt néhány éve is a középkori vendéglő style, de talán még mindig, ahol semmi, de semmi nem számított a mennyiségen kívül. (Nagyon jól rátapintva, mi kell a magyar vendégnek.) Pedig, jobban belegondolva azt is lehetett volna simán tisztességesen akár.


Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr123259474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása