Csak az orja

Az van, hogy sikerült ma a disznóölésből hazahozott orjából egy olyan levest csinálnom, hogy sírnom kellett a boldogságtól, annyira teljes, kiegyensúlyozott aranyló lé lett belőle.

Komolyan és minden túlzás nélkül, nem számít, hogy modoros-e vagy sem, viszont ezek után orján innen nincsen húsleves, itt kellene kezdődnie. Szóval, ha nekem otthoni körülmények között, igaz házi húsból, de sikerült ilyen levest készítenem, akkor úgy vélem, ha egy étteremben vegetás, sápadt hugyot szolgálnak fel neked, kerüld messzire a helyet és keltsd nyugodtan rossz hírét.


Terjesztem Facsén
whollosi 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr773415789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demagofób 2011.11.28. 09:41:36

Házi disznó az házi disznó. Orja az orja. Gyári húsból nehéz jót csinálni...

Attilajukkaja 2011.11.28. 16:12:58

Whollosi !
Olyan szepen irsz a temarol, hogy magam is kedvet kaptam egy ilyen leves fozesehez. Csak nincs hozza eleg nagy malacom :o)

@demagofób:
Piacon biztosan meg lehet beszelni a zemberekkel, hogy hozzanak ilyet. Nem?