Duchemin szereti

Claude Zidi: Szárnyát vagy combját?Funès a francia mozi valaha élt legkultikusabb filmsztárja. A csendőr, a rabbi a fingóbajnok és űrlénybarát másfél száz filmben mulattatta a nézőit. Louis de Funès a franciák Leslie Nielsenje lehetne, ha nem lenne jobb és tehetségesebb az…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Képek a konyhából: piknik

Ha nem szakad be az ég, akkor ma mi is ilyen jó hangulatú pikniket nyomunk némi erdőben mászkálás után, pokrócra heveredve. Kibontunk egy jól behűtött királyleánykát, és alvósra esszük magunkat a csütörtök estéről megmaradt nyelvvel és májjal.A képen látható szimpatikus…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Frankfurti leves

Amire szükséged lesz1 fej kelkáposzta1 vöröshagyma5 db közepes burgonya3 fokhagymatejfölzsír, só, bors, majoránna, kömény, pirospaprika, tejföl3 pár frankfurti virsliMi így készítjükSzedd szét a kelkáposzta leveleit, mosd meg őket rendesen, esetleg egyszer forrázd le, csak…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A frankfurti kapcsolat

Miután az előző estét házon kívül, (de legalább egész napos tanyasi meló után) éjjeli dorbézolással töltöttük, reggel annál fájdalmasabban hasít belém a felismerés, hogy egyrészt ebédre vagyunk hivatalosak vallásoshoz, másrészt a frankfurti levest én vállaltam be. Idő…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Bahar II.

Egy újdonság most az erik névre hallgató gyümölcs, amit mostanában lépten-nyomon árulnak az utcán. Na most ez egy fura jelenség, mert ízre és kinézetre éretlen, jóval idő előtt leszedett szilvára hasonlít. De annyira a törökök sem lehetnek hülyék, hogy éretlen szilvára…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 2 hozzászólás

Bahar I.

Így május közepére Isztambulba is megérkezett a tavasz. Mivel én egy vidám, napos, mediterrán időjárásra készültem a megérkezésem előtt, annál keményebb volt a valósággal szembesülni. Hiszen ki akarna külföldi tanulmányai alatt állandó esőnek, hóviharnak, szürke, felhős…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Pontok mindenhol

Kicsit begőzöltem a múlt héten. Ilyen a tavasz, megint egy borverseny, és a nap végére már csak sorszámokról meg pontokról beszélgettünk, nem is igazán a borokról, borokkal. Nem vagyok évtizedes, öreg motoros borbíra, de nem is tegnap kezdtem a bírálatot, viszont ennyi idő alatt…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato 1 hozzászólás
süti beállítások módosítása