Ki viszi át?

Nagy László vers megvan? A záró sorok „S ki viszi át fogában tartva a Szerelmet a túlsó partra!” a legszebb megfogalmazása virágnyelven a szopásnak orális szexnek. Csak ugye nem mindegy, hogy melyik oldalon állunk. Les Grossman indahouse, get back! motherfucker you don't…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 1 hozzászólás

Mint a disznók

Most kezdünk magunkhoz térni a tegnapi várazás után, és semmi túlzás nincs abban, ha azt mondom, így érezzük magunkat. Meg így is nézünk ki.Az van, hogy az évek folyamán akármekkora bormennyiség eltüntetésére alkalmas képességet fejlesztettünk ki, viszont az ellenállhatatlan…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Recept: Zöldbab pörkölt

Ami kell50 dkg zöldbab vagy sárga hüvelyű bab2 pár juhbeles virsli2 közepes fej hagyma2 gerezd fokhagyma1 fakanál zsírpirospaprikasóborsbabérlevél1 kis doboz tejfölwhollosi így szeretiA zöldbabot mossuk meg, a végeit vágjuk le. Nagyjából egyforma méretű, 3-4 centis darabokra…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

A zöldbab jó, a zöldbab szép

Teljesen letargiába kerültem. Nem olyan nagy dolog, de mégis csalódtam, hogy a zöldbab pörkölt nem az én találmányom. Pedig ezelőtt sehol nem találkoztam vele. Mégis ráguglizva rengeteg recepttel találtam szemben magam, ami némileg el is vette a kedvem a dologtól. A feladványból:…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos 1 hozzászólás

Az articsókás szív

A szívem olyan, mint egy articsóka, kezdődik e sorral Cibo Matto dala, amire Conore rajzolt, akárcsak a múltkor.Közepes olasztudással rendelkező olvasóink kisakkozhatják, hogy a cibo matto annyit tesz: bolond étel. A névválasztás pedig nem véletlen: a zenekart két new york-i japán…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 1 hozzászólás

Ahová lépek

A Termors megvan? Meg Kevin Bacon aranyló haja? Na most végre belebújhatunk az emberekre vadászó férgek bőrébe.A Death Worm játékmenete egyszerű: a föld alatt száguldozó szörnyünket irányítva rendszeres időközönként kitörünk a felszínre, és elkapjuk az állatokat,…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

A jövő elkezdődött

Ahhoz, hogy (jó) bor kerüljön a poharainkba, permetezni kell. Általában sokat és sokféle szerrel. Lisztharmat, peronoszpóra, rothadás, az atka és barátaik a ma termesztett (bor)szőlőfajták legveszedelmesebb ellenségei. Szerencsére az utóbbi évtizedekben a…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato 3 hozzászólás
süti beállítások módosítása