Le sommelier

Ma ennyire futja, hehe, a tegnap átborozott éjszaka után. Céklát nyomtunk snack gyanánt, megpucolod, felvágod, megsózod, balzsamecet, aztán fólia és be a sütőbe.Jah, és nagyon rákattantunk a The Walking Deadre, zombifanoknak kötelező sorozat.A Gellavilla 2010 olaszrizlingje egész…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Marcsi a libatanyán

Ma megtanuljuk a libát, miből lesz a libamáj és miért is jó az. (Hol van ma már a Négy Mancs?) És már rettegünk is, mert kedvenc műsorvezetőnk fenyeget, Ludas Marcsi bizony háromszor veri vissza, tollat ragaszt a kalpagba, gyorsan megfog egy libát és már jön is a főcím. A Tarhosi…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

Le Complexe Du Corn Flakes

Zseni franciául tanul, de mégsem, mégsem ő aki ilyen szörnyűségekkel zaklat minket, hanem a borászZoli támad hátulról.Ja ha nincs Corn Flakes, ott a müzli.

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi 1 hozzászólás

De ki az az Eddie Murphy?

Richard Pryor a nevettetés nagyágyúja. Legalábbis nekem a stand up és a filmvígjátékok egyik legnagyobb állócsillaga a mai napig. (Annak ellenére, hogy 2005 óta már nincs köztünk.) Több évtizedes munkálkodásának köszönhetően generációk nőttek föl a humorán, köztük mi…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

Elment

Úgy elment a mindenszentek, hogy az egész hétvégét a lakásban töltöttük, s már tényleg nem értem, hogyan lehet ennyi mindent ennyi helyre elpakolni. Tegnap este sikerült bejárást tartani, még nem lakásavatósat, csak beborozós-beszélgetőset. Most minden nagyon szép, most…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi 3 hozzászólás

Már látszik a vége

A konyha már 65 százalékon, legalább a borospoharak már a helyükre kerültek.Tegnap már be kellett üzemelni a konyhát, kiuntuk a gyors, meg rendelős kaját, bár a dobozok tetején pizzázásnak kétségkívül meg van a maga sajátos hangulat.Aki együtt akar érezni velünk, az…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Rizlingek a Villából

Mindenki ismeri (legalábbis átlag boros) a Villa Tolnay-t, boraikat. Négy-öt éve úgy gondoltam, hogy mára ez már tényleg így lesz. Nagy volt a robbanás, amivel Philipp Oser berobbant a magyar bor-köztudatba. Elsősorban fehér boraival, azon belül is a rizlingekkel, még szép, ha…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato Véleményezem
süti beállítások módosítása