Köszi a halakat!

Köszönünk minden jókívánságot, tegnap minden kedves olvasónk egészségére ittunk. A koncepció az volt, hogy a begyűjtött külföldi borokat isszuk, egyik rosszabb volt mint a másik, de sebaj, mert mellé belga sült krumplit nyomtunk marhafaggyúval, meg hamburgert, 20 dkg/kopf hússzeletekkel. És a végén Zseni meg Manó orgazmus sütijével. Az mondjuk nagyon durva, majd lesz belőle anyag, mert nagyon ott volt. Ja igen, asszem a penny-ből hozták, de a lényeg, hogy La Tour Des Ormes francia száraz vörösbort véletlenül se vegyetek, tömény technokol bomba, ha engedékenyebbek vagyunk borecet, az utóbbi idők legdurvább borhibáival.

Ne de, Zseni meg Manó beköttette nekünk a gasztroAlkotmányt, és ilyen jókívánságokat.

Még több belsőséget!/ Sok külföldi étel-italélményt!/Sok olvasót és kommentelőt!/ Jó hangulatú közös főzéseket, önzetlen vendéglátást!/ Független kritikusi pozíciót, elköteleződések nélkül!/ Az étel és ital iránti tisztelet megtartását és népszerűsítését!/ Minden nap legalább egy posztot még sok évig!/Nyitottságot más konyhák, filozófiák felé!

A kép innen, amúgy Attilajukkaja linkelte be, holnaptól visszatérünk a normális kerékvágásba.


Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr964051428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2012.02.03. 18:33:32

Reggel ota tiprodom, mint a sz...., nem emlekszem mar milyen madar. De csak megirom, hogy nagyon jol esett, hogy bemutattatok a kepet. Jo tudni, hogy en is adtam valamit a blog tartalmahoz. Meg akkor is, ha a kep nem az enyem. Azert megis valami. Hat nem? Hat igen! Hat megint igazam van! Hat nem? De igen!
www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
Jo erzes! :o)
süti beállítások módosítása