Vega vasárnap

Küzdünk a tavaszi fáradtsággal.

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Gyors kocsik, gyors csirkék és Marcsi

Végre ez az én műsorom. Gyors autók, hóesés és versenyhangulat. A köztévé nekem tetszőt önpromóz. A Hungaroringen Wéber Gábor és Michelisz Norbi vár Marcsira. Én őket kedvelem, amikor technikai sportokról van szó, de a főzés az más tészta. Érzik ezt a fiúk is, de…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos 1 hozzászólás

Recept: Sült hal

Hozzávalók egy halra1 db durbincs/tengeri süllő/pisztráng stb.friss bazsalikomkoktélparadicsomsó, borsolíva bogyóolíva olajfehérbornéhány gerezd fokhagymaÍgy készül el szépenFogjuk a halat. Ha nincs megpucolva, vágjuk fel a hasát, szedjük ki a belsőségeket. Késsel szedjük le…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Azért a víz az úr

Ma van a víz világnapja. Halat kell enni, mi mást? Még akkor is, ha Magyarországon tragikusan alacsony szinten van a halfogyasztás. Nemhogy évi tíz kg per kopf felé nem tud menni az éves átlag, de a hat kg-t is alig éri el. (Hol van ez az izlandiak száz kgjához.)Pedig a hal…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi 2 hozzászólás

Mi a pörkölt?

Ma túl tavasz van, nem megy több.A kép innen.

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Gyere velünk Dapsolni!

Óh, hát az utóbbi hónapok legdrágább játéka a Daps! Van ez a három szőrös kis krumpli, a Daps család, és szeretne vacsorázni: csak hát üres a kamra.Egyszerű, jópofa point'n'click kalandjátékról van szó, aki a műfajt szereti, ne hagyja ki. Nem annyira pszichedelikus, mint az…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Kedves kövek

Manapság sokan és rengeteg helyen emlegetik az ásványosságot a legkülönbözőbb borokkal kapcsolatban. A kézművesség mellett ez lett mára (sajnos) az egyik legelcsépeltebb kifejezés borbuzi körökben.Nem vetem meg az ásványokat, köveket, sósságot a pohárban megjeleníteni képes…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato 2 hozzászólás