Viziló-szték
Aha, lesz a héten hamburgeres poszt, addig is itt egy kedvcsináló, hogyan csinált borászZoli viziló-sztéket a maradék marhából
Terjesztem Facsén
Aha, lesz a héten hamburgeres poszt, addig is itt egy kedvcsináló, hogyan csinált borászZoli viziló-sztéket a maradék marhából
Basszus, ha meg kellett volna tippelni, esküszöm azt mondom, hogy már csak egy csárliangyalais intróval és sztorival ronthatnánk a helyzetünkön. Marcsi mellé jön a Dia meg és az Évi, a modor mutatónk meg kiégeti a processzort. A téma amúgy jó, sőt még jobb. Még úgy is, hogy mi…
Akkor a mai képregényt vallásosnak küldjük, aki a hidegben és óriás havazásban az utakat rója. Lassan, de legalább biztosan. Meg mindenkinek, aki vezet ma. Jap, tegnap kaptunk egy nagyon jó tésztás könyvet, jövő héten lesz belőle anyag is!A kép innen.
Köszönünk minden jókívánságot, tegnap minden kedves olvasónk egészségére ittunk. A koncepció az volt, hogy a begyűjtött külföldi borokat isszuk, egyik rosszabb volt mint a másik, de sebaj, mert mellé belga sült krumplit nyomtunk marhafaggyúval, meg hamburgert, 20 dkg/kopf…
Még tavaly ilyenkor sem lettem volna abban teljesen biztos, hogy most kell nyomni egy születésnapi posztot. Magunkat ismerve azt hittem, félúton kifogy a lelkesedés, nem tudjuk tartani a napi egy posztot, aztán itt marad a blog, mint valami csontváz.Annak fog hangzani, de nem közhely, hogy…
Lassan magunkhoz térünk a hétvégéből. Még úgy adódott, hogy lementünk Horvátországba a durván védett Kopácsi-rétre, ahol a Kormorán Étteremben a környék híres ételét, a csíptetett pontyot ettük. Kép innen.Az étel során úgy készül egy értéktelenebb alapanyagból…
A múltkor szóltunk Sopronról, most Tolna megyébe látogatunk, az egyik (mai formájában) legfiatalabb borvidékünkre, Szekszárdra. Néptáncos lányok, hirtelen megszűnő sávok az úttesten, és remek vörösborok.Ha vöröset választok, akkor az nagy eséllyel a Szekszárdi borvidékről…
Van krumpli, de nincs zsák, itt jönnek a nindzsák. Eszünk, iszunk, megírjuk mit és hogyan.