Lányok a konyhában: Szűz
Végtelenül kedves párbeszéd anya és lánya között a konyhában, mert hát nem lehet elég korán kezdeni.
A szűz egyébként az az olaj, melyet az olajbogyóból kizárólag mechanikus-préseléses eljárással nyertek ki. Jó ez jó, de még jobb, ha extra szűz terméket keresünk: a bogyót 24 órával a leszedés után préselik, miután rendesen megtisztították. Csomagoláskor vegyi anyagot, hőkezelést nem alkalmaznak, ahogy nem adnak hozzá tartósítószert, vagy egyéb meglepetést. Lenke néni emlékére ez a főzős videó megvolt már?
Terjesztem Facsén
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.