Zabálj, ha bírsz

Na most a természet (legsztereotipizáltabb) legvérmesebb, legfalánkabb állata a piranha, jól tudja ezt minden gyerek, aki látta és végig izgulta Roger Corman klasszikusát, esetleg más B-kategóriás csodákat is megtekintett, látta a Piranha 3D-t, és várja a 3DD-t. Felnőve persze megtanuljuk, hogy bár a lehetőségei megvannak rá, nem annyira veszélyes, de azért a Feed Us 2 jól meglovagolja elemi félelmeinket.

Rendes fejlesztgetős, küldetéses játék, amiben az a cél, hogy a kezdetben szottyadt kis piranha bébiből nagy rajban vadászó véres fenevadat neveljünk halak, emberek felzabálásával és hajók összetörésével, miközben igyekezünk elkerülni az aligátorokat. A képlet egyszerű, a küldetések mellett minél több húst kell lerágni a csontokról, és ezzel minél több vért kiszívni az áldozatból, hogy aztán a begyűjtött vér árán szerezzünk evolúciós előnyöket magunknak.

Az tudtátok, hogy a vért nem emészti meg az emberi gyomor, és ahogy bement (hagymás vér, disznóölés), úgy távozik is a szervezetből?


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr173405508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása