22
12
Recept: Velős pirítós
Hozzávalók négy emberre
- 50 dkg sertésvelő
- 1 fej vöröshagyma
- só, bors, babérlevél, majoránna, őrölt pirospaprika
- kenyér, amennyi jól esik
Így készült Vallásosnak
- Áztassuk be a velőt vagy tíz percre, majd folyó melegvíz alatt hártyázzuk le. A tiszta velőt hagyjuk lecsöpögni.
- Dinszteljük meg a hagymát, majd mehet rá a velő, egy babérlevél, meg a fűszerek ízlés szerint.
- Addig kavargassuk sűrűn, amíg nem válik szürkévé. A lényeg, hogy felszakadozzon, nem maradjon egybe. Kis megszakításokkal fedő alatt is párolhatjuk, de negyed óra alatt megvan.
- Kenjük pirított kenyérre, lilahagymával, pirospaprikával fogyasszuk. Hajrá.
Nem-nem, nem kell meglepődni, megfordult velünk a világ, holnap jön a kis felvezető, ma meg a recept.
Terjesztem Facsén
A bejegyzés trackback címe:
https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr423485537
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
mutant · http://universal.blog.hu 2011.12.23. 12:25:29
Nálunk nagy kedvenc: haspok.blog.hu/2009/11/30/agyasleves