Horgolt nyan cat végtelen sál

Az van, hogy a mai posztnak megint kevés köze van a gasztronómiához, azaz hogy mégsem! A nyan cat remélem mindenkinek megvan, ugyebár az egyik legdurvább mémről van szó, amit hátán cipelt az internet, és egyben a legidegesítőbbről is. (Itt lehet nyanizálni a gasztroszexet, vagy akármilyen honlapot.) De a lényeg, hogy a macska teste egy sütemény, húzza maga után a szivárványt, és mellé nyannog.

Viszont azt el sem tudtuk volna képzelni, hogy egy kedves ismerősünk fogja magát, és lehorgolja sálnak a macskát. Az eredmény egészen elképesztő.

Főleg ilyen hidegben a szivárvány tetszőleges hosszúságúra bővíthető, és hát jó meleg, nem fázunk meg akármekkora szélben sem.

Viszont így is epic, megmentette az egész hófúvásos, otthon vagy irodában ragadásos, cipőbeázós szétfagyós keddünket. Köszi Gabi, így tovább, a mai nap a tiéd!

Jut eszembe: ma este érdemes lesz figyelni a blogot, néhány meglepetéssel készülünk.


Terjesztem Facsén
whollosi 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr494074884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuti 2013.03.19. 19:58:01

Szijasztok!

Most találtam rá az oldalra ééés eszméletlen ez a SÁÁÁÁL!!! :)
Egy barátnőm óriási Nyancet fan, és szeretném egy kis aprósággal meglepni. Így ebből adódóan az lenne a kérdésem, hogy a horgolási minta leírását megkaphatnám a készítőtől?
Naggyon-naggyon hálás lennék érte!

Előre is köszönöm! :)

Chuti 2013.03.29. 21:49:16

Szija!

Ne haragudj, de megmondanád, hogy hova küldted üzenetet? Csak mert sehol sem találom... :(
Elküldenéd megint ide: chutak00@gmail.com

Előre is köszi! :D
Ezer hála és köszönet!
süti beállítások módosítása