Tej a fejbe

Kisebb riadalom képződött ma a boltban, mert bár (jóistennek hála) egyre elterjedtebb a tejautomata-intézmény, még azért kisebb zavart tud okozni, hogy csokiszelet helyett tej folyik a gépből.

Visszasírjuk a tejivókat, de legalább a tej már frissen kerül a fogyasztóhoz (a gépek egy része esemesben értesíti a gazdát, ha ürül a tartály), a friss házi tehéntej így egyenesen megy az emberhez, nem kell fillérekért lepasszolni a gyárnak.

Ha a tejágazat összes problémáját nem is fogja megoldani, legalább esetekben, vagy helyi szinten fog azért segíteni, legalább kisebb családi gazdaságoknak jó megoldás lehet ez, nem kell kiönteni a lefolyóba a tejet.

Azért az is megérne néhány sort, hogyan felejti el a nagyérdemű a tej ízét, unokaöcsém mit prüsszögött, amikor először megkóstolta a házi tejet, persze aki ezen a szaron nevelkedik, attól ne várjon mást az ember.



Azért tehát viduljunk fel az automaták során, szebb jövő hírnökei ezek. Meg kicsit éljük bele magunkat a gazdák helyzetébe: a MOOO!-ban kedves felpuffadt tehenünket kell elpörgetni a megtöltésre váló tejesüveghez, amiben legnagyobb segítőnk és akadályozónk a gravitáció lesz.

Ha a kényelemes pörgetés helyett izgalmasabb tejelésre vágyunk, akkor katt ide, a Milk Crisis-re. Egyrészt időben le kell fejni a jószágot, mielőtt berobbanna a tőgye, másrészt meg el kell kergetni az alieneket, mert azok tudják, mi kell az egészséges életmódhoz és az erős csontozathoz.


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr142680168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása