De ki ölte meg Laura Palmert?

„Erről álmodik a rendőr” - mondja átszellemült arccal Dale Cooper különleges ügynök egy Twin Peaks nevű kisvárosban zajló gyilkossági nyomozás során, amint éppen egy asztalnyi különböző fánkon legelteti szemeit. (Harry S. Truman seriffnek minden nap összeállít egy ilyen sort a titkárnője.)

Emlékezetes jelenet egy olyan sorozatból, mely alapjaiban változtatta meg az amerikai sorozatok világát, és vágta szájba a Dallas-ra hangolt magyar tévénézőket (régi egyetemi professzorom szerint Hankissnak köszönhetően, állítólag). S bár nem akarjuk a fánk, minden valamire való b-kat. rendőr kellékét, Dexter fő szocializálódási eszközét kevésbé figyelembe venni, de a lényeg mégis a kávén van, mert bár Twin Peaks bájos és elvetemült, de ott iható a legfinomabb kávé. Annyira, hogy a végén Laura Palmerről is elfeledkezik az ember.
 


Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr862695140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása