Lányok a konyhában: Szóda

Robogunk át az egyik híres borvidékünk központján (hogy hol, megfejtőknek ajándék) egy izgalmasnak ígért, 2000-es oportó miatt, s persze a rossz utcán fordulunk be. Szerencsére. Kocsi leáll, kipattanunk. Mert ez a látvány fogad a zsákutca végén:

Sehr Gut, ahogy a művelt francia mondja. Ennyi lenne egy normális óriásplakát, vagy akármilyen reklámkampány. Jó szlogen, a termék megfelelő környezetben való megjelenítése, és persze az elmaradhatatlan árukapcsolás a termékenység művészi érzékkel
megfestett, telt keblű asszonyaival.

A tájfestészet legszebb hagyományait gyönyörűen megörökítő street art, egyszerű, naiv, de őszinte. Bor, szóda és nő. Ez most épp a szóda-nő kapcsolatára kitűnő példa. Inkább ilyennel nyomjuk a bormarketinget, mint teletöltött borospohárral.


Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr892805126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása