Fotók a konyhából: kanál

Az olvasmányosabb posztot el kellett halasztanunk, mert fotósMáté végre valami láthatót is küldött az olvasóknak konyhabeli fényképezései eredményeként.


A kanál az egyik legrégebbi evőeszköz, mely emberi fajra, törzsre, civilizáltsági fokra való tekintet nélkül valamilyen formában felbukkant mindenféle nép étkezése során (függetlenül fejlődve). Legyen agyagból, kőből, fémből vagy fából, használják keverő és ételt a szájba juttató célokra, népszerűsége máig töretlen. Csak a formája, mérete és díszítése változott és változik. A pezsgőt nem tartja frissen, viszont sokunk örömére neveztek el róla formulát, és sokunk elszörnyedésére akcióhőst is.
 


Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr772818790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsTea 2011.04.12. 16:35:08

Tesákanalakról már írtam egy posztot: tealevelek.blog.hu/2011/03/09/egy_teaskanal - olvassátok el :)

csigafrédi 2011.04.14. 14:51:44

Klassz kép.
Nem teljesen témábavágó, de:
Feleségemmel ellentétben én, ha csak egy evőeszközt vihetnék magammal egy lakatlan szigetre, nem a kanalat vinném, hanem egy kést. Ő erre azt mondta, hogy a kanalat is meg lehet élezni, viszont a késsel nem tudsz levest enni...én meg erre azt, hogy ha lakatlan szigeten leves lesz az ebédem, akkor megiszom.

st.laurent 2011.04.17. 22:56:07

@csigafrédi: nézd meg ezt a videót, és sok minden más megvilágításba kerül:)
www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y&feature=relmfu
süti beállítások módosítása