Képek a konyhából: piknik

Ha nem szakad be az ég, akkor ma mi is ilyen jó hangulatú pikniket nyomunk némi erdőben mászkálás után, pokrócra heveredve. Kibontunk egy jól behűtött királyleánykát, és alvósra esszük magunkat a csütörtök estéről megmaradt nyelvvel és májjal.



A képen látható szimpatikus fiatalok a the Burning of Rome nevű, kaliforniai garázszenekar. Indie-t játszanak, és végső soron egész hallgatható a zenéjük, ha beűz az eső a természetről a szobába. Annyi azért biztos, hogy ők soha meg nem ennék a sertéspofát, pedig mennyire jó az, a legfinomabb bőr, a legszebb zsír összeérése a szádban, hm.

Egyébként Rómát a rossznyelvek szerint Néró gyújtatta fel, bár bizonyíték erre nincsen. Az isz. 64-ben, július 18-án startoló tűzvész hat napon és hét éjjelen át égett, viszont kipucolta a várost, és a romokra felépülhetett a márványból és kőből épült birodalmi központ.

(A képért a Blood Company-t kell dicsérni,)


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr812921366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása