Még mindig zöldség

Maradunk még mindig a zöldség vonalon, már csak azért is, mert ma jön látogatóba Zseni anyja, ami azt jelenti, hogy most három napon át megerőltetett borivással és hajnali szalonnázással, kolbászolással ünnepeljük a pünkösdöt.

A bécsi zöldség zenekar, vagyis a The Vegetable Orchestra elsőre tűnik csak viccesnek, aztán a második percnél már kezdi komolyan venni őket az ember. Persze hatásvadász, és persze figyelemfelkeltő, ha valaki nyers zöldségekből készít hangszereket, aztán ebből összehoz egy komplett zenekart, ami beat, free jazz, noise, világzenét játszik a koncertjein 1998 óta. A recept viszont működik, mert gyakorlatilag semmivel sem elborultabbak, mint akármelyik underground együttes a placcon. Répára fel.


Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr132974392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása