Okosabb vagy, mint egy virág?

A Shyamalan-filmnek köszönhetően azt már megtanulhattuk, hogy ne szívózzunk a növényekkel, az Extinct!-tel pedig most kipróbálhatjuk, hogy okosabbak-e vagyunk náluk. Majd írják meg, mennyire, mi hamar elhervadtunk.

Kicsit hosszabb játékot mutatunk most a múltkoriaknál, de tíz percbe így belesűríthetünk hat hónapot és három évszakot. A feladat egyszerű: van a mag, amiből gyökereket, szárakat, leveleket, virágokat és termést kell növesztenünk. Ehhez kell ásványi anyag és sugar (ugye tudjuk, kik jöttek még így létre?), előbbit és a vizet gyökerekkel szívjuk fel a földből meg döglött bogarakból, utóbbihoz kell a levélzet, az CO2 és a napfény. Egyszerű mi?  Ha sikerült egy „vadnövénnyel” teljesíteni, mehetünk tovább a nemesített fajta felé. Nekünk azt írták, jövőre már nem maradnánk életben, de a növény-fiaskó óta amúgy sem olyan nagy a pofánk.


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr63000695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása