Mentsd meg a gasztrobloggert!

Szegény Carol alig nyeri meg a helyi főzőversenyt, jó elrabolják a zombik, hogy feltálalják vacsorára. Némi alkudozás után azért sikerül meggyőznie a zombikirályt, hogy egyötvenötös magassággal és negyvenöt kilóval elég szerény fogás lenne belőle, de ő főz inkább szívesen, és ha nem hibázik, engedjék már ugyan haza.

Na most kevés idegesítőbb netes játék van, mint az éttermes, melyek mind ugyanarról szólnak: a kiöregedett/csődbe ment/szifiliszes nagybácsi kénytelen bezárni a családi büfét, hacsak nem ragadunk kézbe fakanalat, és szorgos klikkelgetéssel nem varázsoljuk menővé a helyet. Nagyjából ennyi a játékmenet is, jön a rendelés, mi összerakjuk az ételt, aztán ha gyorsak és pontosak voltunk, még borravaló is jár. A nehézség annyi, hogy idővel egy gyorsabban egyre több vendégünk lesz. A Feed me! se nagyon tér el ettől a recepttől, de azért mégis viccesebb, ahogy szegény Carollal kell a temetőben szaladgálnunk (az életéért), hogy a hisztiz zombikat telezabáltassuk. Lehetőleg nem a főszereplővel.


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr43059786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása