Fiúk a konyhában: Bear Grylls

Bear Gryllst még nem láttam a konyhában. Valószínűleg sosem járt ott. Szexinek is csak erős túlzással mondható, bár előszeretettel vetkőzik pucérra a sorozatának minden epizódjában. Számunkra valami elképesztő a csávó, rendszeresen a saját pisáját issza vissza, rovarokkal táplálkozik, borzot fog saját készítésű csapdával, megeszi nyersen a békát, és persze túlél minden veszélyt, amibe ember csak belekeveredhet.

Grylls igazi veszélykereső. Egy állat. Durvább mint Chuck Norris. (A legenda szerint) a brit légierő különleges egységénél szolgált. Bár egy ejtőernyős baleset során három helyen törte el a gerincét, hamarosan megmászta a Csomolungmát, mindössze 23 évesen (rekordot is döntött ezzel). Hőstetteit és világrekordjait sorolhatnánk, de nekünk azért A túlélés törvénye címen sugárzott műsora miatt érdekes.

Az angolszász televíziókban Man vs. Wild címen sugárzott műsor olyan helyzeteket imitál, amikben egy átlagember simán otthagyná a fogát. De megjelenik Bear Grylls, fut, rohan, mindig siet, viszont mindent megmutat és mindenre felkészít minket. Mit tegyünk és mit ne, mit együnk és mit ne dzsungelben/sivatagban/jéghegyen, mikor igyuk meg a saját pisánkat és mikor együnk szart. (Igen, Bear Grylls még a szart is). Mert mindent a túlélésért.

Mi nem szorgalmazzuk rovarok, lárvák, ismeretlen eredetű növények, denevérek, patkányok és egyéb védett állatok megevését, továbbá semmilyen körülmények közt nem javasoljuk a húgy megivását (igaz, inkább a sajátunkat, mint másét), az azért tagadhatatlan, hogy a Brit Cserkészszövetség főcserkésze csak pénzt jót akar. És néhány tippje nagyon is megszívlelendő. Ha ledobnak minket egy helikopterről valahol Alaszkában, vagy egy átbulizott éjszaka után elkeveredünk a beduin unokatesónk mellől a sivatagban.

(A kép innen, az életutat meg itt tanulmányoztuk.)


Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr513062753

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A túlélés törvényei (1x01) és a valóság 2011.07.18. 10:39:17

Magyarországon és világszerte egyaránt igen népszerű filmsorozat A túlélés törvényei - eredeti nevén Ultimate Survival, másik eredeti nevén Man vs. Wild, harmadik eredeti nevén Born Survivor. A műsor központi figurája Bear Grylls, egy bevállalós, vagán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unikukorica 2011.07.16. 22:10:48

most akkor megfőzitek bear gryllst, vagy mi?
süti beállítások módosítása