Rekontroll

Voltam kontrollon, ahol a várakozásaimnak megfelelően pozitívan értékelték a műtét utáni gyógyulási folyamatot. Ez jó. A prof barátságosan megveregette a vállam, hogy szeptemberig lehetőleg ne rágjak erősebben egyik oldalon sem. Ez nem jó.

Ez azt jelenti, hogy a nagy nyári sztékzabálásokat már tuti őszre kell száműznöm, aztán a hamburgereket se fogja átérni a szám. Halat legalább lehet óvatosan enni, és mondjuk nem került veszélybe a lecsó sem, ami eléggé közeledik, van már szottyadt paprika a piacon. Sőt, a lecsóra rápróbálkozok még ma is, ha egyesével is kell szétnyomkodnom a paprikát, most valahogy megalázónak is érzem már a pépesítést
 
Viszont leszámítva a lelki következményeket, azt kell mondanom, hogy eddig egészen kibírható az étrend teljes megváltoztatása. A sebgyógyulásig nincs kávé, bor, sör, semmi tej és tejtermék, de még kovászos uborka sem (nem mintha el tudnám rágni). Aztán semmi pékárú, sőt kenyérhéj magában is legközelebb ősszel. Ugyanígy minimális lett a húsbevitel, gyönge csirkehús, az mondjuk van. A különböző zöldségek, gyümölcsök magukban, illetve belőlük tetszőlegesen összeházasított turmixok viszont egész izgalmasak, csak ebéd után egy órával újra éhes vagy. Sőt. Egyfolytában éhes vagy. 
 
Ha van olasz ismerősünk, mutassuk meg neki a fenti felvételt, tutira rossz néven veszi majd, mi viszont jót derülhetünk rajta. Meg a barátunkon. És fáj, amikor megnézem, mert nevetni sem tudok fájdalom nélkül. 
 
A részlet a Family Guyból van, amikor Peter Griffin bemegy Briannal egy olasz kisboltba, és szalámit akar venni. A rajzfilmsorozat majdnem olyan jó, mint a Simpsons, és ki gondolta volna, hogy híres Peter Griffin a valóságban is létezett, nagyobb diszkóslágereket adott a német popvilágnak, mint David

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr763080814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása