Hahó srácok!

Az van, hogy Zsenivel még idén sem kezdjük még meg a takarékossági programot, és szerény a kis fizetéseinkből megspórolt összeget egy adriai/isztriai zabálásba aktív kikapcsolódásba fektetjük be. Vagyis rendes szabadságunkat augusztus végén lőjük el.



Szeretnénk enni sok szkampit meg tintahalat, kalmár, prsut-ot és pekorínót, meg szottyos fügét a kiégett fű között, inni rettenetes dalmát és csodaszép isztriai borokat. Meg fürödni persze, azt is. A blog azért nem áll le, lesz poszt, csak lassabb lesz a reakcióidő.

Közben arra jutottunk, hogy milyen kevés jó oldal foglalkozik ezekkel a területekkel, a két kedvencünk (minden tekintetben) azért itt van, a kicsit száraz, de alapos utazásvideó, illetve a régen frissült, viszont nagyon jó leírásokat, recepteket, miegymást közlő adrianet.

A képregénynek mindehhez nincs sok köze, viszont az egyik legviccesebb innen, és már nagyon vártunk arra, hogy mikor rakhatjuk ki valami mondvacsinált okkal. Nagyban megtekinthető itt.


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr913178895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása