13
09
Töltött tintahal
A magyar vagy mindent kiránt, vagy bármit megtud tölteni. Aha. Szkampival töltött tintahal, fincsi mi?
Terjesztem Facsén
A bejegyzés trackback címe:
https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr573223658
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Attilajukkaja 2011.09.14. 11:19:20
"fincsi mi?"
Erre csak te tudod a valaszt!
Mint fanatikus tintahal rajongo, azt mondom, hogy a szkampi is baromi finom, es a szkampival toltott tintahal olyan lehet, mint egy vadvizi lazaccal (kaviarral/teknoccel/arannyal...) toltott malac.
Biztosan finom, de minek kombinalni ket ilyen kivalo alapanyagot, melyek ize nem is igazan harmonizal az en agyamba?
Lehet, hogy nem is az alapanyaggal van a baj? :o)))
Erre csak te tudod a valaszt!
Mint fanatikus tintahal rajongo, azt mondom, hogy a szkampi is baromi finom, es a szkampival toltott tintahal olyan lehet, mint egy vadvizi lazaccal (kaviarral/teknoccel/arannyal...) toltott malac.
Biztosan finom, de minek kombinalni ket ilyen kivalo alapanyagot, melyek ize nem is igazan harmonizal az en agyamba?
Lehet, hogy nem is az alapanyaggal van a baj? :o)))
whollosi · http://www.gasztroszex.blog.hu 2011.09.15. 08:52:06
@Attilajukkaja: nem foglak győzködni, egyértelműen túlkapás, de tényleg jó!
Attilajukkaja 2011.09.15. 09:33:56
@whollosi:
Akkor maris meggyoztel, mert az a lenyeg, hogy jo legyen!
Akkor maris meggyoztel, mert az a lenyeg, hogy jo legyen!