Nyaralási tippek utószezonra

A Dunántúl orkánszerű időjárását látva egyetérthetünk: itt az ideje délnek menni! Viszont nagy eséllyel, olvasóink többségéhez hasonlóan, az éves szabadság nyaralásra szánt erőforrás-részét már kihasználtuk (úgy szabadnap, mint anyagiak tekintetében), ezért következzenek "troll utazási tippjeink".

Az ausztrál videonaíva, Natalie Tran ezúttal a Lonely Planet számára videoblogol, de az LP karakterétől eltérően nem arról, hogyan szerezhetnek a nyugati turisták "autentikus" élményeket jóval csóróbb nyaralási célországaikban.

Nem, Natalie ezúttal a "vadregényes-egzotikus" San Franciscót választotta, és két olyan utazási dilemmára ad választ, amely bennünk még soha nem merült fel. Hogyan lehet egy közepesen felszerelt hotelszobában reggelire zabkását főzni, valamint vasalóval bacont és tojást sütni.

 

Aki kételkedne a videoblogger képességeiben, az még próbálkozhat a törülközős videóval, azután minden világossá válik.

 


Terjesztem Facsén
RMP 1 hozzászólás
Címkék: video waffel rmp

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr343240180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2011.09.20. 16:11:16

Jesszumpepi!
Remelem , lesz, aki ezt viccesnek talalja!!!
Igaz, Natalie latvanya, ahogy vasalja a bacon-t meger egy miset :o)

(Amig nem kommental harom mas ember a blogra, addig igerem, en sem teszem. Ha veletlenul valasz erkezik egy bejegyzesemre, az termeszetesen kivetelt kepez :o) )
süti beállítások módosítása