Ne nézzél köztévét

Gyakorló humanistaként azt valljuk, hogy az ember gondolkodását ne befolyásolják az ilyen-olyan prekoncepciói. De gyarló az ember és hiába próbál objektív lenni, ha vannak dolgok, amikről már előre sejthető, hogy milyenek lesznek.

Borbás Marcsi pályája akár az üstökös ívelt egészen a HírTV-ig, onnan ejtőernyőztették vissza a köztévébe, hogy most innen okítsa a népet arról, mi a nemzeti, mi a magyar, mi a hungarikum, hogyan készül az akármi (szalámi?), és közben vigyorgunk, persze.

Nem ekézzük már előre a műsort, de ez a kis promó önmagáért beszél.

Szóval lesz nekünk saját nemzeti Gasztroangyalunk, aki majd szépen elvisz magával néhány megélhetési celebet, hogy azokkal együtt műparasztok közt megmutassák a magyar vidéket. Közben persze jól megművelnek majd valami kis kertecskét (széttúrnak egy fóliasátrat), pálinkáznak és esznek. Végül is a magyar gasztronómia nem is szól másról. A cél persze nem más, minthogy a minivalóságshow majd meghozza a köztévének a várt nézettségnövekedést, és közben még a gasztronómiáról is meghallgathatjuk az ezeréves közhelyeket.

Azért október elsején mi is megnézzük, hogyan ment másként Marcsi a magyar egyesen.


Terjesztem Facsén
vallásos Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr423242810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása