Legjobb 6 kajás film

Mivel szeretjük a filmeket, a kaját és a mókát, összegyűjtöttük a hat legkedvesebb evős filmet, evör. Hátulról megyünk előre, hajtás után a többi.

6. The King's Peach

A legolcsóbb szóvicc áldozata lett a dadogós György király története, pedig.

 5. Dawn of the Bread

Nagyon itt se kellett magát megerőltetnie magát a túlságosan is fáradt ötletgazdának, de már az is öröm, hogy valaki így, ilyen lezser eleganciával nyúlt hozzá Romero mester klasszikusához.

4. The Fry

Nem kérdés, hogy a jó öreg Jeff legalább ugyanolyan ügyesen eljátszotta volna Ronald szerepét, mint amilyen természetességgel adta a legyet. Kár, hogy Cronenberg hiába kopogtatott az eredeti forgatókönyvvel.

3. Frying Nemo

Még mindig a legédesebb rajzfilm a Frying Nemo, szóval simán felfért a dobogóra. Keserédes mese a pici bohóchalról, aki apja keresésére indul a nagy éttermi akváriumban.

2. Mad Macs

Nem is kérdés számunkra, hogy miért folyik a harc a poszt-apokaliptikus föld kietlen sivatagaiban, viszont a kiválasztottak harmadfokú égési sérülések nélkül is meg tudják enni az almás pitét.

1. Hot Dogville

Egyértelmű, hogy az őrült dán háromórás opuszát szavazzuk az első helyre. A csendes kisváros unalmas hétköznapjait Nicole érkezése kavarja fel, aki odáig van a hot dogért...

Nálunk még versenyben volt az egyiptomi mitológiát meglovagló The Yummy, a kézikamerázós The Brainwitch Project, meg az abszolút horror. I-SCREAM.

Véletlenül sem aratnánk le mások helyett a babérokat, itt lehet még kacarászni napközben. És itt, meg itt.


Terjesztem Facsén
whollosi 8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr73275823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2011.10.06. 17:25:43

Nahat! Ezek kozul egyet sem ismerek :o [

Franci1969 2011.10.06. 23:20:29

@Attilajukkaja: ez komoly?
bocs, de ezek eltorzított filmnevek, nem valódiak :D
némelyik kicsit erőltetett, de egy mosolyt megérnek!!

whollosi · http://www.gasztroszex.blog.hu 2011.10.07. 19:19:31

@Attilajukkaja: ne már tényleg:) h nem viccelsz, komolyan elküldöm postán:)

Attilajukkaja 2011.10.08. 14:26:36

@Franci1969: @whollosi:
Jol van, nnna!
Azt hittem, VALOS parodiak. De meg a parodiakat sem ismerem!!!! Eletemben nem hallottam roluk.
A valaszt meg most sem tudom. Konyorgom, ne hagyjatok hulyen meghalni!!!! Ezek a filmek tenyleg leteznek vagy csak a "plakatjuk"?

Az eredeti filmek kozul nem tul reg lattam a Kiraly beszedet. Nekem nagyon bejott!

Franci1969 2011.10.08. 16:18:39

@Attilajukkaja: nem, ezek a filmek nem léteznek. a képek sarkában látható internetes oldalról annyit tudtam meg, hogy időről időre az olvasók valamilyen tematikának megfelelően beküldhetnek saját készítésű fotosoppolt, vagy más módon eltorzított képet.

whollosi · http://www.gasztroszex.blog.hu 2011.10.09. 19:35:05

@Attilajukkaja: hát a Némó nyomában egy kedves rajzfilm, egyébként fölnőtt fejjel sem szar, a Holtak hajnala nagy zombikultfilm, A légy Jeff Goldblum és a korai Cronenberg találmánya, a Mad Max alap poszt-apokaliptikus, a Dogville meg Lars von Tier nagyon nézős filmje. tessék bepótolni!

Attilajukkaja 2011.10.10. 18:55:30

@whollosi:
Hogy csak nem reg lattam a Kiraly beszedet, nem azt jelenti, hogy teljesen gyogyos lennek :o) A tobbi filmet is ismerem, Dogville kivetelevel mindegyiket lattam.
Nemonal sokkal jobban szerettem a Capameset. Dogville-t meg nincs szandekomban bepotolni. Az a szeker mar elment...
De a plakatok jok! Meg akkor is, ha falsak,...mert nem letezo filmekrol szolnak. Jol becsaptatok engemet :o))))
süti beállítások módosítása