Lányok a konyhában: Hús

Szagoltatok már húst. Nem az illatokra gondolok a hentesnél, az csak egy dolog. Arra gondolok, mikor a frissen megvásárolt húsárut kibontjuk a zacskóból (jobb  helyeken papírba csomagolják) kezünkbe fogjuk, próbálgatjuk a súlyát, a fogását és jó alaposan beleszagolunk a közepébe.



A húsoknak általában jellegzetes illatuk van (rossz esetben szaguk), nem lehet összetéveszteni egy csirkét a disznóval, a marhahúsnak pedig kifejezetten finom édeskés, paradicsomos illata van. Jól lakik az ember már attól, ha beleszagol.

Apropó szag. A minap épp whollosiék futottak bele romlott húsba. Azt már végképp nem lehet összekeverni semmivel, és a romlott húsok közül is a csirke a legbüdösebb. Ha egyszer már éreztél romlott hússzagot, azt nem felejted el. Nálam okosabb borosok szokták mondani, olyan ez mint a dugó vagy a brett.

Remélem nem kell külön hangsúlyozni, de a rossz szagú húst tilos megenni, beláthatatlan következményei lehetnek. Száz vidám, de rosszindulatú baktérium várja, hogy egy életre szóló partit csapjon a szervezetünkben.

Szagoljunk és együnk sok húst, frisset és finomat, a hús erényeinek kiemelésére koncentrálva az elkészítés során. Ez a mi hitvallásunk.

(A fotókat Tyler Shields készítette Mischa Barton közreműködésével. Még többért katt ide.)


Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr303311033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása