A zombik kebabot esznek

Volt már zombis játék a blogon, de akkor elvicceskedtük a dolgot, pedig. Most véresen komolyan gondoljuk, és legalább két esős napra szükségünk lesz hozzá. Vagy egy mandulagyulladásra.

A Lab of the Dead a világot elborító zombifertőzés után a föld alá szoruló maroknyi ember közé visz minket. Mi vagyunk a cinikus, kissé kiégett, de azért a tudomány iránt elkötelezett doktor/tudós. A feladatunk az, hogy (félretéve etikai és erkölcsi alapelveinket) a begyűjtött zombikon kísérletezzünk. Ugye? Csak rajtunk áll, hogy a Resident Evil-ből ismerős laborhiba után előkészítsük a Fido szép, új világát. Mert a doktor abban nem hisz, hogy a zombikat kigyógyíthatná korból, ellenben abban nagyon is, hogy engedelmességre lehet nevelni őket.

A játékmenet hosszú és egyelőre végtelennek tűnik, bár egy darabig tényleg vicces bottal piszkálni a zombikat. De addig tényleg mókás, hogy mit esznek és mit nem, mondjuk az almát nem szeretik, a kebabot nagyon, csak a pálca ne akadjon a torkukon. Akkor meg lecserélhetjük őket a raktárból.


Terjesztem Facsén
whollosi 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr13326973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2011.10.25. 16:30:33

Az en zombimat hidegen hagyta a kebab. Megette, de nem szaggatta le a csillart! :o))))
süti beállítások módosítása