Háttértörténet

Nyilván többen gondolkodtunk már azon, hogy a nagy történelmi vagy éppen bibliai események hátterében mi állhat. Nyilvánvaló, hogy elég sok probléma okozói például a női nem. Gondoljunk csak a legtriviálisabb példára: a trójai háborúra. Köszi Szép Heléna! De félretéve a hímsovinizmust, már egy ideje sejtjük, hogy az alkohol nagy dolgok/gondok okozója lehet. Sokszor serkentett már bennünk korszakos gondolatokat vagy éppen tette terméketlenné az alkotófolyamatot.

Az alábbi képen is láthatjuk, amint egy klasszikus esemény hátterére fény derül és ráadásul még szegény József is felértékelődik, akit eddig alamuszi nyusziként kezelt a férfitársadalom, ugye tudjuk miért.

365088_700b.jpg

A képet innen nyúltuk.


Terjesztem Facsén
Vallásos 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr763384138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2011.11.15. 16:27:33

Sokszor meg kellett neznem a kepeket, hogy meglassam, az otodiken Maria hasa picit nagyobb. De a hatodikon megint nem. Vagyis megsem ez a poen lenyege.
Valaki segitsen, az Isten szerelmeert, megertenem a poent!!!!

Meg ugy sem allt ossze a kep, hogy valamelyest tudok angolul: A "God, you came" a pornofilmekben picit mast jelent,....de itt elvesztem :o[

Talan egy-ket ravezeto kulcsszo kisegitene :o/
Vallasos! Irgalmazz! :o)

Attilajukkaja 2011.11.16. 22:53:57

Most ez komoly?
Senki nem hajlando elmagyarazni a poent?
Ez ennyire ciki?
süti beállítások módosítása