Félelem és reszketés

Azért annyira nem kell megijedni. Mi viszont nagyon nehézkesek vagyunk a héten. Egyrészt romokban vagyunk a hétvégi eufórikus belsőségezés miatt, másrészt pedig, mintha téli álom települt volna ránk. Arról pedig nem is beszélve, hogy az átállás a téli üzemmódra idén minden eddiginél nehezebben megy, pedig ma reggel jóféle kolbászzsíros kenyérrel próbáltam izzítani a rendszerem, de nem.

A hideg és a tél ellen nincs ellenszer, viszont alaposan fel tudunk készülni. Ehhez nem kell mást tennünk, mint minél több zsiradékot a szervezetbe bevinni, rá kell menni a vörösökre (mármint a borra elsősorban) és választani kell néhány sorozatot, ami mellett gyorsan telik el a hidegebb évszak.

Mi persze hűek kell, hogy maradjunk a gasztronómiához, mely mellett letettük a voksunk és így nem is ajánlhatunk más sorozatot, mint a The Walking Dead kiváló zombis-drámát. Evés itt persze leginkább a nyers húsra és az agyra korlátozódik, a még nem fertőzöttek részéről pedig főképp konzervekre. Mit tehet az ember egy apokaliptikus helyzetben. Az agy nekünk is megvolt a hétvégén bár pici volt és disznó használta előtte, de az agy az agy. Nézzétek a hideg téli estéken a képregényből lett sorozat maroknyi csapatát, amit megpróbál túlélni egy erősen kilátástalan helyzetben.


Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr113420583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása