A kirakat rendezés alatt

Olvasható, főleg ilyenkor karácsony közeledtével a kirakatokban a címben említett felirat. Mi is készülünk a karácsonyra és nem könnyű a dolgunk, mindenkit ugyanis nem lehet étellel vagy borral meglepni. Járjuk tehát bőszen a vásárokat és az üzleteket, a tökéletes, de legalábbis a megfelelő ajándék felkutatása érdekében. A vásározás közepette, a szokásos giccseken túl, nagyon ritkán beleszaladunk mi is egy-két érdekesebb dologba és persze olyanba is, ami mindent visz. Egy stílusos, mondhatni pofás kis bortartóra lettünk figyelmesek, melyen a hazai borpaletta legellentmondásosabb darabját látjuk. Teli palack Dankó édes vörösboros palackok vannak lazán elhelyezve a tároló eszközön, jól demostrálva annak praktikusságát.

Epic Fail! Azt azért írjuk pozitívumként az árus számlájára, hogy az ikeával és a kikával szemben legalább nem kamupalackok és műanyag díszek teszik élővé a kreációt.


Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr123473266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása