Az üvegben úgyis csak megpimpósodik

A Szomszédok hatással volt és van is ránk a mai napig. Bugyuta egyszerűségével és szájbarágós stílusával még ma is jókat lehet rajta derülni és én például bevezetném az iskolákban, mint tananyag. Az oka pedig egyszerű: mutasson bárki ennél hitelesebb korrajzot a rendszerváltásról és az akkori életről.

Ezen túl pedig legendás szereplők és karakterek képesek halálra röhögtetni a legborzasztóbb másnap közben is. Janka néni például aki a kapzsiság és a kizsákmányolás mintapéldánya, vagy a legkisebb, legelesettebb, de legmesszebb jutó egyszerű fiú mindenki kedvenc Vágási Ferije, akit Janka néni itt is alaposan leolt éppen.

Tegnap pedig mi sem cselekedtünk másképp és karácsony örömére, már jó előre kiittunk annyi palackot, amennyit csak megbontottunk, nehogy már megpimpósodjon az üvegben.

 


Terjesztem Facsén
vallásos 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr843480895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pa Lee 2011.12.21. 17:57:42

A Szomszédok teljesen jó :D Vágási Feri a gazdagréti Batman, nekünk ilyen jutott, na. :D
Legalább borból jól el vagyunk eresztve, nem kell Janka néninek aggódnia: minu.me/-vinopedia

whollosi · http://www.gasztroszex.blog.hu 2011.12.22. 12:47:01

az hogy van, hogy majd húsz évvel ezelőtt normálisabb pohárba jó mennyiséget töltenek a borból, míg ez ugye 2011-ben sem megy a magyar bormarketingeseknek.

Becky B. 2020.08.03. 15:54:54

Szívem szerint tejet innék
süti beállítások módosítása