Az Ujházi-fröccs

 Valaki sztorizik vele, valaki fintorog, de minden fröccsöző felemlegeti egyszer az Ujházi-fröccsöt. Inni viszont senki sem issza.Ezt a fröccsöt mindenki ismeri, a beavatottak nagyképűen emlegetik, ha valaki a fröccsről ír, tutira leírja. Annál kevesebben vannak, akik már…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Fiúk a konyhában: Bear Grylls

Bear Gryllst még nem láttam a konyhában. Valószínűleg sosem járt ott. Szexinek is csak erős túlzással mondható, bár előszeretettel vetkőzik pucérra a sorozatának minden epizódjában. Számunkra valami elképesztő a csávó, rendszeresen a saját pisáját issza vissza, rovarokkal…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 1 hozzászólás

Recept: Paradicsomleves

Amire szükséged lesz1 kg paradicsomolíva olaj3 gerezd fokhagymanéhány levél bazsalikomsó, bors, cukor1 vöröshagyma1 paradicsomkonzervMi így készítjükMossuk meg a paradicsomokat, majd néhány percre merítsük forrásban lévő vízre. Ezután vegyük ki, és az ujjhegyeink elégetése…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos 4 hozzászólás

Vallásos paradicsomok

Nem is olyan rég őszintén és szégyenkezve hírt adtunk kis konyhakertünk (vissza)fejlődéséről. Miközben napok óta filozofáltam azon, hogy mi legyen a család büszkeségével, az egy szem pirosodó paradicsommal, a csajom minden lelkizés nélkül megoldotta a kérdést. Egy aprócska…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

Mit eszik a forradalmár?

Törökországi kiküldetésem végén volt szerencsém Egyiptomba is elutazni egy hétre. Így az utóbbi öt hónap alatt megvolt három kontinens, hat repülő, megszámlálhatatlan hajó-, busz-, vonatút. És még több finom és különleges ennivaló, amit kóstoltam, ettem, faltam.Az…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 2 hozzászólás

Mentsd meg a gasztrobloggert!

Szegény Carol alig nyeri meg a helyi főzőversenyt, jó elrabolják a zombik, hogy feltálalják vacsorára. Némi alkudozás után azért sikerül meggyőznie a zombikirályt, hogy egyötvenötös magassággal és negyvenöt kilóval elég szerény fogás lenne belőle, de ő főz inkább…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A fröccsről tabuk nélkül

Jó fröccsöt csak jó borból és jó szódából lehet készíteni. Ezen feltételekkel viszont bárhol, bármikor és bármiből. Aki mást mond, nevessük ki nyugodtan, de néhány kérdést azért nem árt tisztázni. (Alul van letölthető fröccs-lexikon is.)Miután Tony itt hagyott minket,…

tovább »

Terjesztem Facsén
st.laurent 3 hozzászólás
süti beállítások módosítása