Hahó srácok!

Az van, hogy Zsenivel még idén sem kezdjük még meg a takarékossági programot, és szerény a kis fizetéseinkből megspórolt összeget egy adriai/isztriai zabálásba aktív kikapcsolódásba fektetjük be. Vagyis rendes szabadságunkat augusztus végén lőjük el.Szeretnénk enni sok…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Fiúk a konyhából: Lucius Licinius Lucullus

Nem fogunk erőszakot tenni senkin, nem fogunk visszanyúlni a történelembe azért, hogy sorközösséget kovácsoljunk, rokonságot keressünk magunknak. De a mindenségit, egy üveggel rá, hogy a jó öreg Lucullus volt az első gasztroszexista.A katona, politikus, kultúrember Lucullus hiába…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Gombarátok

Nyári nap, dögmeleg. Testvérek között (vagyunk) is van negyven fok a nap alatt. Szalonnázáson innen, kecskepörköltön túl, a farmon, ahol egyelőre csak a szomszéd mangalicája túr, napágyakon és horgász-székekben tunyul az egész társaság. A réten részeg pillangók kergetőznek,…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 2 hozzászólás

Recept: Pörkölt bográcsban

Hozzávalók2 kg csontos hús2 szelet húsos szalonna3 fej hagyma6 gerezd fokhagyma1 nagyobb paprika1 nagy fej paradicsom2-3 dl száraz vörösbor (nyugodtan lehet a néhány nappal korábbról meghagyott tétel is)só, bors, pirospaprika, víz1 tűzrakóhely megfelelő mennyiségű fával és…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos 10 hozzászólás

Vallásos nyaral II.

Folytatódik a kis beszámolóm a nyaralásról, aki vérre számít, várja meg a következő részt, a többieknek jöhet ez is. Utunk következő állomása a nagyszülők Mezőgyáni kis birtoka volt, ahol már a jól megszokott falusi életbe csöppentünk bele. Itt reggel az ember lecsóval…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos 3 hozzászólás

Van paradicsom a nap alatt

Ki kell használni a nyár végét, magyarázza fotósMáté a telefonba, és rögtön át is küld néhány szép képet az idei szárított paradicsom adagjáról. (A végén lesz vérnyúl is.) A szárított paradicsomhoz, főleg amit olívaolajban tettek el, hát heroin árban lehet hozzájutni…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi 8 hozzászólás

István, a király

A pezsgő (is) nagyon sanyarú helyzetben van Magyarországon. Ismerősök között (családban) általában két kategória tűnik fel. Az egyiknek mindegy, csak édes legyen (őket látja el a legszélesebb választékkal a piac, hiszen a kereslet mindent meghatároz), a másik meg energiaitallal…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato 3 hozzászólás
süti beállítások módosítása