07
01
Recept: Kaszinótojás
Hozzávalók
- 6 tojás
- mustár
- tejföl
- sajt
- citromlé
- só, bors
Vallásos így készíti, érzésre
- Keményre főzzük a tojásokat, megpucoljuk és félbevágjuk őket. A sárgáját vegyük ki.
- Egy tálban villával szétnyomjuk a sárgáját és szépen hozzáadagolunk három evőkanál tejföl és egy jó nagy adag mustárt, kevés sót, borsot, frissen facsart citromlét és vékonyra reszelt sajtot.
- A masszának jól formálhatónak kell lennie, ízben legyen jelen a mustár meg a sárgája is.
- Mikor a masszánk megfelelő, szépen belepúpozzuk a félbevágott tojásfehérjékbe és egy praktikus ötlettel a félbevágott tojástartókba helyezzük, majd legalább egy fél napot hideg helyen állni hagyjuk.
- De gyakorlatilag fantáziánk szerint változtathatjuk a töltelékbe valókat, meg mellé a franciasalátát, hm?
Nagyon elcsúsztunk a héten melóval, szóval Marcsi meg holnap lesz.
Terjesztem Facsén
A bejegyzés trackback címe:
https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr673525802
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.