Recept: Kaszinótojás

Hozzávalók

  • 6 tojás
  • mustár
  • tejföl
  • sajt
  • citromlé
  • só, bors

Vallásos így készíti, érzésre

  • Keményre főzzük a tojásokat, megpucoljuk és félbevágjuk őket. A sárgáját vegyük ki.
  • Egy tálban villával szétnyomjuk a sárgáját és szépen hozzáadagolunk három evőkanál tejföl és egy jó nagy adag mustárt, kevés sót, borsot, frissen facsart citromlét és vékonyra reszelt sajtot.
  • A masszának jól formálhatónak kell lennie, ízben legyen jelen a mustár meg a sárgája is. 
  • Mikor a masszánk megfelelő, szépen belepúpozzuk a félbevágott tojásfehérjékbe és egy praktikus ötlettel a félbevágott tojástartókba helyezzük, majd legalább egy fél napot hideg helyen állni hagyjuk.
  • De gyakorlatilag fantáziánk szerint változtathatjuk a töltelékbe valókat, meg mellé a franciasalátát, hm?

Nagyon elcsúsztunk a héten melóval, szóval Marcsi meg holnap lesz.


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr283525802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása