Jan pehchan ho!

Heineken reklám megvolt? Na mert ha a zene tetszett, akkor rántsátok fel a hangot, és csapassátok meg rendesen Mohammed Rafival! Jiháá!

Ezzel legalább be lehet pörgetni bármilyen lapos vasárnapot, tessék végignézni, egymás után sokszor lejátszani. A szám egyébként a Gumnaam című '65-ös film betétdala volt, jelenleg 7,2 pontja van az IMDB-n. A Raja Nawathe által rendezett misztikus thiller története a következő: öt fiú és két lány lezuhan egy lakatlan, titokzatos szigetre. Az egyre rejtélyesebb és furcsább jelenségeket csak fokozza, hogy egymás után kezdenek eltűnni a srácok.

Ja, India's first super hit suspense thillerjének nem csak a trailere nézhető meg, de a linkre katt fent van a youtube-on végig mind a két és fél órájával.


Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroszex.blog.hu/api/trackback/id/tr824090069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása