Kolbászból nem lesz szalonna

Másnap, visszafogott kacaj, csak hogy ne fájjon annyira.Innen, ugyebár.

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Marcsíra

Modellek nyomulnak a képernyőn Sütő Enikő vezényletére és már majdnem most elkapcsolok, mikor bejön a kifutóra Marcsi is. Illegeti is magát kedvenc gasztrósunk, és már előre rettegünk, vajon mit tartogat a mai adás. Fogyni fogunk, vagy legalább egészségesen étkezni. Jöjjön a…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

Hagymás megaröszti

Viszonylag higgadtan fogadom, ha épp nincs otthon parmezán, de botrányos volna egy burgonya és/vagy hagyma nélküli spájzra eszmélni. Két zöldség, amik nélkül szinte elképzelhetetlen egy magyar háztartás. Már amelyikben főznek is. Alap esetben mindkettőt olcsón be lehet szerezni,…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Orgazmust Nőnapra!

Csak orgazmus süteménynek hívjuk. A recept és legenda szájról-szájra jár. Hiszed is meg nem is, hogy valóban létezik, de csak addig, amíg át nem éled magad is.Nekem is úgy mondták. A gyönyörtől remegve ecsetelték, hogy ez igen, ez a pasi aztán tudja. Próbáljam csak ki, nem…

tovább »

Terjesztem Facsén
a_zseni 5 hozzászólás

À la carte – a gasztropoly

Ha ezzel a játékkal próbálnád beoltani a kölköt a főzés örömével, kizárt, hogy aktiválódnak a gasztrofil génjei. Viszont ha nem vagyunk modoros, túlkomoly emberek, akik megrögzötten keresik mindennek az értelmét, akkor a karton kaják és a műanyag nyúlbogyók bökdösésével…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 2 hozzászólás

A volt idő ízekben: Tízórai

A nosztalgia egy rohadék, mindig akkor jön, amikor a legkevésbé számítunk rá, aztán hirtelen távozik, magára hagyva az embert ködös gondolataival. (Elkapnám egyszer a grabancát, ha lenne neki, de miféle szó ez is, talán gyermekkoromban hallottam utoljára hasonlót konyakos…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 2 hozzászólás

Huszonkettő III.: Zalai borvidék

Gondoltátok volna, hogy egykor az ország egyik legmeghatározóbb borvidéke volt a zalai? Ma sajnos még mindig (a 20. század második felében lerombolt hírnevének köszönhetően) az ihatatlan, leginkább direkttermőkből szűrt „bor” szinonimájaként kerül szóba a legtöbb…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato 8 hozzászólás
süti beállítások módosítása