Kocsonya 2.0

Kis csendélet tegnap éjféltájról, aprítjuk vallásossal a kocsonyának valót. Tavalyhoz képest elkezdtünk finomhangolni a tökéletes kocsonya felé, így most nem kis büszkeséggel írom, hogy egy legalább 91%-os cuccot sikerült összehozni. Viszont: sokkal nagyobb kaland, hogy idén…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Marcsi bemutatja: Óév recycling

Némafilmes hangulattal indít a legújabb Gasztroangyal, új év, új angyal? Jazz muzsika és a felkelő nap színesíti a bedrogozott indiánként táncoló banda képét. Na vajon ki lesz a mai vendég? Egy szilveszteri buli ez a Bakonyban. És már tudjuk is: ez csak a Hot Jazz Band lehet. De…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Recept: Karaj egészben

Most vettem észre, hogy a kaszinótojásos írás mellé volt még egy recept, azt jól lehagytam, most javítom a hibát.Hozzávalók1 a disznóvágásból hazahozott nagyjából kilós egész karaj5-6 evőkanálnyi zsír7-8 gerezd fokhagymasó, egész bors, egész szegfűbors, szárított…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

Beleragadtunk a pillanatba

Na, ma túldolgoztuk magunkat, és beleragadtunk egy doboz Steffl meg egy üveg Hoegaarden között az estébe, mint a fickó, akit tönkretett a borlap reménytelen bámulása.A kép innen.

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Kovászolt káposzta

Ma írt a DalaiLáma (maga) életvezetési tanácsokat, hogyan éljek 2012-ben, ennek tizenkilencedik pontja azt mondja:  A szerelemben és a főzésben kerüld a szélsőségeket.Tegnap elkészítettük az első kovászos káposztánkat, ami inkább Erdélyországban népszerű, sőt a…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

CsokiCountry

Nem mintha vonzódnánk a csokoládéról szóló dalokhoz, de megint egy kedves ismerősünk zenéjét ajánlanánk figyelmedbe. Na szóval itt van az elefánt együttes csoki country című improvizációs száma. Hajrá. Hallgassátok, mert jó.   Elefánt-kékszoba-csokicountry by…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A pünkösdi király

Az egy héttel korábban megénekelt tokaji mellett a legtöbb karácsonyunk fontos szereplője a somlói bor is. Ha a somlai igazán jó, élményben megközelíti vagy el is éri egy komoly tokaji tétel szintjét. (Sőt! – whollosi) A múlt heti furmintunk előtt kóstoltuk a sorban…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato Véleményezem
süti beállítások módosítása