Diát a népnek

A diafilmezés jó dolog, mindenki átérzi ezt, akinek egyszer is ráégett az ujjlenyomata a vetítőgépre. A dia jó, mert egyszerű és ártatlan örömet okoz, olyan, mint a borozás nyárutó estén egy diófa alatt, vagy a cseresznye mag elültetése a hátsókertben, hátha kihajt belőle…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Lányok a konyhában: McMilf

Az egyesült gyorséttermek sötét szövetségéről ejtettünk már pár szót, íme néhány kép okulásul, mit csinál az emberrel a mekis kaja.McMilfMcMarilynThe BigMacsSubliminalA képeket Chad Coombs követte el, aki szeret játszani a világmárkákkal.

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 9 hozzászólás

Az utolsó vacsorájuk

A tegnapi Az utolsó vacsorád, és a múlt heti Az utolsó vacsora után úgy érezzük, még egy utolsó bőrt le tudunk nyúzni a témáról (utoljára, de tényleg).Az angol James Reynolds és a brooklyni Julia Ziegler Haynes fényképeiből válogattunk ide néhányat, mindkét jóember a…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Az utolsó vacsorád

A halálraítélt bűnöző azontúl, hogy nagyjából pontosan tudja, mennyi van hátra földi létéből, részesül még egy nagyon is emberséges emberi gesztusban. Ez pedig az utolsó vacsora intézménye, amikor is az elítélt (elvileg) bármit bekérhet a siralomházba. (Mely pont annyira…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi 2 hozzászólás

Grillezett kárász

Hozzávalók 4 főre20-25 darab átlagos kárász9 gerezd fokhagymaolívaolajsóÍgy készítjükEgyszerű ételről van szó, a hal mennyiségétől nem kell megijedni, sütés közben össze fognak esni. Az első feladatunk, hogy keresünk valakit, aki szép sorban lecsapja a halakat, majd a…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

Halra para

Halat grillezni rém stresszes, főleg ha a halak még élve kerülnek elénk. Apámmal komolyabb előzetes gyakorlat nélkül álltunk neki huszonöt kárász kivégzésének, belezésének és tisztításának, de a végeredményt tekintve elégedett lehetünk. A megérdemelt halevésig rögös az…

tovább »

Terjesztem Facsén
Vallásos Véleményezem

Locsolóborok

„Keléses ne légy, Bolhásos ne légy, Esztendőre frissebb légy!”Csak cserszegivel locsolok. Imádom az illatát, meg a Mariska is a harmadik szomszédból. A palack felét ráöntöm a vaskos nyakára, aztán a többit együtt megisszuk. Ilyenkor persze jól be van hűtve a bor,…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato Véleményezem
süti beállítások módosítása