Valahol Európában

Azzal azért remélem mindenki tisztában van, hogy a Görögország táblát simán lehet Magyarországra cserélni. Oszt akkor annyi.Kép innen.

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Marcsi sült galambot reptet a szádba

Végre beszállt a Dr. Oetker is a Gasztroangyal támogatói közé, kapott is egy szép szpotot a nyitány elé. Kis jazz szólam, panoráma kép, bérház és galambok. Hoppá, kár volt aggódni a múltkor, hogy elfosult az adás, merthogy galambokra fogunk vadászni Szente Vajkkal. (Kivel?)…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

A volt idő ízekben: Lángos

Édesapám a szokások rabja. Életét a karórája irányítja, még a párnája alatt is elemlámpát tart, hogy az éjszaka közepén álmából felébredve egyből ellenőrizni tudja az időt anélkül, hogy felébresztené édesanyámat. Immár nyugdíjasként is minden áldott nap pontban hat…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 1 hozzászólás

Revolution

Akkor a nemzeti ünnep alkalmából egy kép 1873-ből: Arthur Rimbaud és Paul Verlaine Magyarországra látogat a '48-as forradalom 25. évfordulójára.(Petőfi tüzet ad a szivarozó Verlaine-nak, közben Rimbaud féltékenyen nézi őket.)(Kis késéssel Kossuth is csatlakozott hozzájuk.)A jó…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Bréking: Ma van a nemzetközi steak/bj nap! (18+)

Az hagyján, hogy ma van a pi nap (3. hónap, 14. nap, 15 óra 9 perc), de ma, egy hónappal a Valentin-nap után van az International Steak & BlowJob Day is. Lányok, a feladat egyszerű: nem kell csoki, virág, szuper süti, csak egy tisztességes szték (kezdésnek).Tehát olyan sok nem is…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi 8 hozzászólás

Ek-mek

Annyit mak-mekelnek a törökök, Mekk Mester elbújhatna mellettük. Jöjjön tehát a török kenyér, az ekmek. Az itteni változat általában 300 grammos kiszerelésben kapható, ropogós héjú, csónak alakú, a két végén gusztusos kis csúcsokban végződő alakulat. Csak frissen érdemes…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 2 hozzászólás

A tengerimalacokat megeszik, ugye?

Peruban mindenképpen, bár az abonyi vadaspark tulajdonosa szerint itthon is ez lenne a megoldás a tengerimalac szaporulat kordában tartására. Hagyom is a témát: a perui konyhában, azon belül is a street foodban pont akkora a szerepe, mint a máknak a magyar gasztronómiában. (Megígértem…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 5 hozzászólás

A bikák véréről

Mondják az okosok, hogy a tokaji borok mellett egyedül a bikavér rúg még labdába, ha a magyar borok nemzetközi hírneve kerül szóba. Kár, hogy ez a hírnév eléggé kétes értékű, hiszen kialakításában komoly szerepet játszottak az Egervin klasszikus, bikafejjel ékesített,…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato 1 hozzászólás