Két láb jó, négy láb rossz

A mai napra nem is gondoltunk semmi különöset kitenni, hanem érdeklődve és figyelemmel kísérjük a próbapert. És miközben lehet, hogy sáros a Hungerit, az egészen biztos, hogy a Négy Mancs még inkább. Természetes módon nem keletkezik a libában/kacsában hízott máj, tehát a…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Marcsa a jégen

Korzózunk a hóban Balatonfüreden, reformkori mentében hajbókolnak egymásnak a jónépek. Hál’ istennek Marcsi nem öltözött be, csak az orra hegye látszik ki a bunda alól. Itt a Balaton mellett a tél is gyönyörű. Főcím. Jön is a kötelező Jókai Mór idézet, meg…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Vérfestés

Bár falon járni nem tud, azért Super Pig szuper képessége se semmi. Mert van, hogy a nagy sötétségben elvesznek a disznólányok, és akkor ki menti meg őket? Na a lényeg, hogy a nagy feketeségben valahol ott van a disznólány, viszont hogy odajussunk hozzá, éles tüskéken kell…

tovább »

Terjesztem Facsén
whollosi Véleményezem

Disznóvágók, szevasztok!

És akkor mi mással búcsúztathatnánk a telet, és köszönthetnénk a tavaszt, mint egy jó kis GodardRamsay szöveggel a disznóvágásról. Mikor is a február valódi télbe fordul, elengedhetetlen a disznóvágás mellett megállni, pórusainkba plántálni a hagymásvér illatát és az…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Recept: Acarajé

Hozzávalók(jó sok lesz belőle, különösen, hogy olyan laktató, de nagyon jó party kaja):Acarajé1 kg száraz bab, a híres black-eyed peas fajta2 ek só2 közepes vöröshagyma, összevágva1 l pálmaolaj a sütéshez Töltelék2 bögre füstölt, szárított garnéla (a füstölt elég…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták Véleményezem

Acaraje, a brazil addikció

Nem olyan régen ért véget egy intenzív, négy éves világ körüli trippem, mely során alsó hangon 35 országban és öt kontinensen jártam. Most eljött az idő, hogy megosszam veletek csodálatos felfedezéseimet a gasztronómia legizgalmasabb szegletében: az utcai kaják világában.Mert…

tovább »

Terjesztem Facsén
gasztroszexisták 1 hozzászólás

Respect

Az idős, évjáratos borokat kóstolni mindig különleges élmény. Még azzal a veszéllyel együtt is, hogy a nagyon borsos ár ellenére könnyen élvezhetetlen, teljesen oxidálódott, elöregedett tétellel lehet dolgunk. Hihetetlen izgalmas a pillanat, mikor egy ilyen palackból szépen…

tovább »

Terjesztem Facsén
Tony D'Amato Véleményezem
süti beállítások módosítása